Lakóautó szerviz és alkatrész értékesítés

Lakóautó szerviz és alkatrész értékesítés

Nem csak az általunk forgalmazott ROLLER TEAM lakóautók, hanem bármely típusú lakóautó javítását, karbantartását, műszaki vizsgáztatását vállaljuk, jól felszerelt, lakóautók speciális javítására is alkalmas szervizünkben.

Lakóautó bérbeadás:

Az X-Car Autókölcsönző neve már sokaknak ismerősen cseng.

A hazai autókölcsönző piac egyik meghatározó szereplője nemcsak a tehergépkocsik és mikróbuszok bérbeadása terén, hanem lakóautók bérbeadásával is méltán lett ismert, az ország egyik legnagyobb lakóautó flottájával.

Új és újszerű, keveset futott bérelhető lakóautókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Lakóautó szerviz- alkatrész értékesítés:

Mint a ROLLER TEAM lakóautók hazai forgalmazója, a gyártó által megbízott javító partnereként látjuk el a forgalmazott lakóautó típusok garanciális, és garancia időn túli javítását, karbantartását.

Nem csak az általunk forgalmazott ROLLER TEAM lakóautók, hanem bármely típusú lakóautó javítását, karbantartását, műszaki vizsgáztatását vállaljuk, jól felszerelt, lakóautók speciális javítására is alkalmas szervizünkben. Igény szerint minden lakóautóra vállaljuk extra felszerelések beépítését, legyen az klíma berendezés, vonóhorog, vagy műholdas TV. –házi mozi rendszer. Vállaljuk lakóautó felépítményekhez tartozó alkatrészek és felszerelések beszerzését is.